Offerte aanvragen

Werkwijze

Om tot een zo’n goed mogelijk resultaat te komen is het uitermate belangrijk een goede werkwijze te hanteren. Hieronder kunt u lezen hoe wij te werk gaan bij verbouwen van uw huidige of nieuwe badkamer of bijvoorbeeld het plaatsen van een toilet. Door uw wensen in kaart te brengen en u van een passend advies te voorzien kunnen wij u een badkamer of toilet op maat aanbieden.

Contact

  • Badkamer Plus
  • Pegasus 11
  • 3893 DR Zeewolde
  • Kvk nr. 08131516
  • 06-48477902

Laat uw nummer achter en wij bellen u z.s.m. terug!

Kennismaking
"

In navolging van telefonisch of mail-contact bespreken wij samen met u uw wensen en kijken we naar het beste plaatje voor uw badkamer of toilet . Na deze kennismaking gaan we bezig met het opstellen we een plan.

"
Plannen
"

Alles begint met een goed plan en de juiste keuzes. Graag maken wij een passende offerte voor u die aansluit op uw wensen en budget. Wij kunnen u adviseren in de materiaalkeuze van sanitair, tegels, eleckta, leidingwerk of bijv. de wandafwerking en natuurlijk de indelling van de badkamer.

Door het grote online-aanbod is ook mogelijk om door u zelf sanitair of tegels aan te leveren. Tevens werken wij samen met meerder showrooms waar u ook altijd van harte welkom bent.

"
Bouwen
"

Na het inplannen van een datum gaan wij aan de slag met met de bouw of renovatie van uw nieuwe badkamer en/of toilet.

Helemaal stofvrij verbouwen is helaas niet mogelijk, dus zullen we er alles aan doen om het tot een minimum te beperken. Vloeren en trappen worden afgeplakt en aan het einde van elke werkdag word alles netjes opgeruimd. Tevens is er tijdens elke bouwfase zoveel mogelijk overleg zodat het eindresultaat altijd helemaal is zoals u dat wilt.

"
Opleveren
"

Nadat de laatste werkzaamheden zijn afgerond en alles is opgeruimd en schoongemaakt is het tijd om de gedane werkzaamheden op te leveren. Samen lopen we alles door en zorgen we dat alles 100% naar tevredenheid is uitgevoerd.

"